Novosti

Let’s get social!

Vođenje društvenih mreža (eng. Community management), odnosno online komunikacija s vašim korisnicima putem društvenih mreža, jedna je od usluga koju pružamo našim klijentima.

Društvene mreže postale su važna karika za uspješno poslovanje, no za njihovo uspješno vođenje potrebno je izdvojiti mnogo vremena i truda. Brojni se poduzetnici, mali, srednji i veliki te start up-ovi, zbog velikoga angažmana i opsega posla često odlučuju svoju online prezentaciju prepustiti upravo agencijama poput naše.

Nudimo kreiranje sadržaja prema potrebama klijenata, svaki klijent i svaka društvena mreža traže prilagodbu sadržaja. Svaka društvena mreža ima svoja pravila komuniciranja, stoga nije dovoljno jednak sadržaj objavljivati na svim društvenim mrežama. Predlažemo ciljani i promišljen nastup na društvenim mrežama. Potrebno je strateški osmisliti i odlučiti koja je društvena mreža najbolji izbor i kakav je pristup potrebno primijeniti.

Vođenje društvenih mreža nije samo objava posta na Facebooku niti fotografija na Instagramu. Riječ je o skupu alata i sustavnoj komunikaciji kojom ćemo ostvariti prisutnost i interakciju s pratiteljima, ali ih i potaknuti na korištenje proizvoda i usluga.

Vođenje društvenih mreža ne podrazumijeva samo komuniciranje i objavljivanje sadržaja kao što se to često interpretira, već obuhvaća osmišljavanje kreativnih ideja, kreiranje tekstualnog i vizualnog sadržaja, ali i dostupnost u bilo kojem trenutku. Za dobar plan komunikacije na društvenim mrežama, potrebna je redovita analiza tržišta i aktivnosti pratitelja stranica.

Kontaktirajte nas, a mi ćemo se pobrinuti da vaše društvene mreže budu vođene na ispravan način, jer su upravo one ogledalo vašeg poslovanja.

%d blogeri kao ovaj: