Novosti

Tisuću novogodišnjih plavih kapica prekrilo je plato ispred Sportske dvorane u Novigradu

Obilje dobre glazbe, pića i hrane okupilo je mnoštvo ljudi iz Novigrada i okolice na proslavi ispred Sportske dvorane u Novigradu gdje se plesalo i pjevalo uz razne domaće bendove.

Proslava je počela u dvanaest sati s dječjim programom, nastupom Mažoretkinja ViVi uz sjajnog DJ Tommy iz Rijeke koji je zagrijao atmosferu uz maštovitu animaciju i veselu muziku. Nakon DJ na sceni su se izmjenjivali domaći bendovi, malo rocka uz Cittanova rock ensemble, malo bluesa uz The Screaming Wheels, pa se zabava nastavila uz Funbox bend i Tu i tamo bend. Dečki na harmonikama „Kosirići „ dodatno su rasplesali sve generacije unutar dvorane.

Ispraćaj stare 2018. godine obilježen je odbrojavanjem u 17 sati i novogodišnjom čestitkom organizatora te gradonačelnika Novigrada Antea Milosa, a vrhunac cijele priče bio je spektakularni vatromet koji je obasjao nebo iznad Novigrada.

I ove godine dali smo blagdanima i dočeku nove godine humanitarni karakter, pa su se prikupljale donacije za za vatrogasnu opremu DVD Novigrad-Cittanova. Organizirali smo i lutriju, svaka je srećka bila dobitna, a veliko hvala tvrtkama koje su omogućile lutrijske nagrade. Jednako tako hvala svima koji su se kupnjom plavih kapica te srećki i svojim donacijama uključili u pomoć našim vatrogascima.

Organizatori se također zahvaljuju svim volonterima i članovima udruga DVD Novigrad, Udruga Zdravi Novigrad, MK Pirates, Udruga za stare i mlade Dajla-Novigrad, Sindikat umirovljenika Hrvatske, Premium Image, Grad Novigrad-Cittanova, TZG Novigrad-Cittanova na sudjelovanju i podršci.

Zajedno smo doživjeli jednu prekrasnu i pozitivom ispunjenu novogodišnju priču koja nas je zajedno uvela u nove pobjede, uspjehe i zajedništvo.

Svima želimo Sretnu Novu 2019 godinu i puno zabave, zdravlja i smijeha!

%d blogeri kao ovaj: