Novosti

Predavanje i radionica “Od ideje do branda”

Više vizualnoj pismenosti i zašto je važna, kako gledamo, što vidimo i kako se to reflektira na proizvode na tržištu saznajte na predavanju i radionici 14.03.2019. u Novigradu

 

Datum: Četvrtak, 14.03.2019.
Vrijeme: 11:00-16:00 sati
Mjesto: Marina & Hotel Nautica, Sv. Anton 15, 52466 Novigrad /Cittanova, Hrvatska
Kongresna dvorana Sv. Anton

Program:
11:00-13:00 Predavanje
O vizualnoj pismenosti – zašto je važna. Kako gledamo, što vidimo i kako se to reflektira na proizvode na tržištu. Osnove postavljanja branda – što je znak, a što logotip i zašto imati samo to nije dovoljno. Kako napraviti analizu i odabrati smjernice za komunikacijsku strategiju.
13:00-13:20 PAUZA
13:20 Radionica s individualnim pristupom
15:20 Prezentacija i zaključci
16:00 Pitanja


Voditeljica i predavačica:
Iva Babaja rođena je 1974. godine u Zagrebu. Magistrirala je na prestižnom Univerzitetu za primijenjenu umjetnost u Beču (Universitaet fuer Angewandte Kunst), a dizajnom se aktivno bavi preko 20 godina, od prvih koraka kao freelancera do posla kreativnog direktora u najvećim agencijama u Hrvatskoj. 2017. godine izabrana je među 20-ak najboljih kreativnih direktora u regiji, a iste je godine osnovala i vlastitu tvrtku Babaja Design & Branding Consulting.
Njeni radovi objavljeni su u mnogim domaćim i stranim publikacijama, a sudjelovala je u najprestižnijim žirijima za dizajn diljem svijeta.
Od 2007. do 2018. bila je članica Upravnog odbora Svjetskog savjeta za dizajn ico-D, te ujedno prva i jedina žena Predsjednica u preko 50 godina te organizacije.
Odlikovana je redom Danice s likom Marka Marulića za zasluge u promociji hrvatskog dizajna u inozemstvu te jačanju veza sa svjetskom dizajnerskom zajednicom.
S iskustvom na na domaćoj i međunarodnoj dizajn i advertising sceni, Iva Babaja će nam predstavit osnove vizualne pismenosti i njene važnosti, govoriti će o izgradnji branda i što sve treba znati za postaviti dobru komunikacijsku strategiju.


Cijena kotizacije po polazniku: 400 kuna (PDV uključen)
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u radionici, prijavite se putem formulara: https://goo.gl/KNRqbD

SUDJELOVANJE JE POTREBNO NAJAVITI ISPUNJAVANJEM NAŠEG FORMULARA, A OSIGURANO MJESTO VAS ČEKA PO UPLATI KOTIZACIJE.

Nakon prijave, poslati ćemo vam predračun za uplatu. Tek po potvrđenoj uplati, vaše mjesto na radionici je garantirano. Potvrdu o uplati (izvadak iz internetskog bankarstva ili presliku uplatnice) pošaljite na mail: branka@premium-image.hr
Kotizaciju po predračunu treba uplatiti na primatelja: Premium Image, Zagreb
Račun broj: HR6323400091110651035, Privredna banka Zagreb

Organizatori: Premium Image j.d.o.o. i Babaja Branding & Design Consultancy d.o.o.

 
Facebook event

%d blogeri kao ovaj: