Novosti

Zašto pisati blog?

Blog predstavlja sadržaj kojim upotpunjujete vašu internet stranicu. Osim što je novi izvor prometa prema vašoj web stranici, on ujedno predstavlja mogućnost novih prodaja i novih suradnji te gradnju pozitivnog imidža tvrtke.

Blog je zapravo online marketing alat, izuzetno moćan za prezentaciju i promociju proizvoda i usluga.

Blog tekstovi pomažu kod SEO optimizacije

SEO optimizacija igra veliku ulogu kod povećanja broja posjeta na vašu web stranicu.

Svakom novom objavom blog teksta vaša web stranica ima novi sadržaj. Što više blog tekstova imate, to je više sadržaja koje tražilice mogu indeksirati, analizirati i prikazati korisnicima – i tako će više potencijalnih posjetitelja saznati za vaš web stranicu.

Pisanje bloga stvara online zajednicu oko vašeg brenda

Kod blogova je često omogućeno da posjetitelji komentiraju tekstove i dijele ih na društvenim mrežama, što ih čini dijelom veće online zajednice. Za razliku od web stranica, blog je jedinstven oblik dinamične dvosmjerne komunikacije s ciljem informiranja i povezivanja na osobnijoj razini. Činjenica je da su ljudi ovisni o konzumiranju sadržaja, koriste se internetom i društvenim mrežama, pretražuju i čitaju ono što ih zanima ili im privlači pažnju te komentiraju i dijele sa svojim prijateljima i pratiteljima.

Pisanje bloga je savršen način pružanja kvalitetnog, edukativnog, informativnog i zanimljivog sadržaja kao i pružanje dodane vrijednosti.

Ako još uvijek nemate blog, pravo je vrijeme da ozbiljno razmislite i čim prije ga otvorite.

Ako tražite nekoga tko će za vas pisati blog ili novosti, naši kreativci vam mogu pomoći!

Rado ćemo preuzeti brigu oko kreiranja sadržaja za vaš blog te njegove promocije i optimizacije. Obratite nam se!

%d blogeri kao ovaj: