Novosti

Recite zbogom staroj godini u Novigradu na jedinstvenom ispraćaju “Goodbye 2022”

Prije nego krenete u večernji ispraćaj stare godine koji ste vjerojatno već isplanirali, svakako prethodno dođite u Novigrad gdje vas 31. prosinca ispred Sportske dvorane očekuje fantastično Silvestrovo od 12 do 19 sati – Goodbye 2022! Iznimno se veselimo ovom događanju na kojem ćemo se ponovno okupiti nakon dvogodišnje pandemijske pauze, pa ga nikako nemojte propustiti.

Građani Novigrada i posjetitelji svih generacija zabavljat će se uz druženje, odličnu glazbu i obilje raznovrsne hrane i pića, pa doista nema ljepšeg i boljeg načina da se isprati godina koja nam je na izmaku. Moći ćete do mile volje plesati i pjevati uz glazbu uživo jer će nastupiti DJ Mille, Valentina & Good Guys i Trio Frix, ali i cijelo vrijeme obilaziti štandove s ukusnim zalogajima i dobrom kapljicom.

Kao što je običaj bio i na prethodnim ispraćajima u Novigradu, cijela ova lijepa priča ima i dobrotvorni karakter. Dok se budete izvrsno zabavljali, moći ćete na štandu za 20 kuna kupiti kapicu Djeda Mraza. Ujedno, za samo 10 kuna odigrajte lutriju na kojoj možete osvojiti vrijedne i raznovrsne nagrade, a sav novac prikupljen od dobrotvornih priloga za lutriju i kapice ide Domu za starije i nemoćne osobe Novigrad za kupnju nužne opreme.

Organizatori ovog sjajnog događanja su Udruga DVD Novigrad, Udruga Zdravi Novigrad, MK Pirates, Udruga za stare i mlade Dajla – Novigrad, Društvo gljivara Bujšine – Boletus, Društvo naša djeca Novigrad, Premium Image, Sportska dvorana Novigrad, Grad Novigrad-Cittanova i TZG Novigrad-Cittanova.

Podsjetimo, na posljednjem održanom ispraćaju “Goodbye 2019” okupilo se više od tisuću ljudi, a tog se dana isticalo zajedništvo, radost, odlična zabava i humanost kao glavne vrijednosti ovog jedinstvenog događanja. Vjerujemo da će i ove godine biti tako te da ćemo ponovno imati novigradsko Silvestrovo s kojim ćemo ispisati nove najljepše uspomene. I zato – vidimo se 31. prosinca od podne ispred Sportske dvorane Novigrad!

Sve novosti pratite na Facebook događaju “Goodbye 2022” te na Facebook stranici Visit Novigrad Cittanova.

%d blogeri kao ovaj: