Novosti

Promocija novog projekta Concrete torbe

Sudjelovali smo u promociji novog projekta poduzetnice Patrizie Milani, Concrete torbe poznate proizvođačice urbane opreme i betonskih proizvoda, stvorene su za modno osviještene poslovne, zabavne, svestrane žene koje vole privlačiti pažnju svojim modnim dodacima.

Socijalno poduzetništvo se danas ubrzano razvija i privlači sve veću pozornost u različitim sektorima. Pojam socijalnog poduzetništva se pojavljuje u medijima, a više je razloga zbog kojih socijalno poduzetništvo postaje sve popularnije. Kao temeljni razlog mogli bismo spomenuti da u socijalnim poduzetnicima postoji nešto što je samo po sebi zanimljivo i privlačno – naročito se to odnosi na priče o tome kako i zašto rade to što rade.

Jedna takva priča prezentirana je na druženju podzetnica u Zagrebu u hotelu Westin gdje je predstavljen novi projekt poduzetnice iz Pule Patrizie Milani.  Ne razmišljajući isključivo o profitu, Patrizia je kroz projekt Concrete torbe uključila i ugroženije članove društva. Torbe proizvodi tvrtka koja zapošljava osobe s invaliditetom u Hrvatskoj, pa tako ova kreativna ideja nudi dugoročni razvoj platforme putem koje će se posebnim ciljnim skupinama omogućiti bolja socijalna integracija, očuvanje radnih mjesta  i opstanak tvornice tekstila.

Concrete torbe šarene, jednobojne, kožne, platnene, sjajne, na gumbiće ili patentni zatvarač, sa malom ručkom ili za prebacivanje preko ramena, ili možda oboje… taj izbor ostavljamo vama.  Izrađene su od posebnog neuništivog materijala koje nitko ne bi upotrijebio za izradu torbi, ali funkcionira i torbe izgledaju sjajno. Olakšajte si život kvalitetnom poslovnom torbom, koja će biti usklađena sa vašim stilom odijevanja i pristajati uz većinu kombinacija. Unesite dašak boje i stila u uredsko okruženje, uživajte u radnom danu, u druženju s prijateljima, šopingiranju i ispijanju kave s najboljom prijateljicom.

Concrete torbe nose poruke koje su osnažile i odvažile život i put mnogih žena: Carpe Diem, Who seeks shall find, Tomorrow is another day, Never stop dreaming, Life is beautiful, Amor vincit omnia, a i zabavnije: I have a head for business and a body for shopping.

Torbe se za sada mogu nabaviti u veleprodaji te u buticima u Beogradu i Milanu, a uskoro će zaživjeti i web stranica preko koje će se moći naručiti ovaj ‘neuništivi’ modni detalj.

%d blogeri kao ovaj: