Novosti

BPW- udruga poduzetnica proslavila 14. obljetnicu

PRemium Image sudjelovao je proslavi udruge poslavnih žena u Puli i također smo podržali promociju poslovnih torbi Concrete, Patrizie Milani.

BPW Pula , udruga poslovnih žena koja okuplja više od 200 istarskih poduzetnica obilježila je u petak u Ribarskoj kolibi međunarodni Dan žena i 14. obljetnicu osnutka udruge.
bpw_2015_6Dr. sc. Alida Perkov predsjednica udruge tom je prilikom naglasila važnost umrežavanja i osnaživanja poslovnih žena kao aktivnosti koje ova udruga provodi od samog početka. Također osvrnula se i na etičnost u poslovanju kao jednu od temeljnih vrijednosti kojima teži ova udruga koja svakim danom broji sve više članica. Zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci u svom je obraćanju istaknula značaj BPW-a i istaknula kako Grad Pula podržava sve aktivnosti umrežavanja poslovnih žena.

Concrete torbe

U prigodnom programu podijeljene su zahvalnice istaknutim članicama i predstavnicima institucija, nakon čega je održana i Candle light ceremonija i „Lobbying for shopping“. U sklopu večeri održane su dvije modne revije članica. U prvoj su predstavljene kreacije Anje Stehlik dok je u drugoj reviji Patrizia Milani predstavila sve uspješniju liniju poslovnih torbi “Concrete”. Posebnost ovog dijela revije bila je u tome što su torbice pistom ponijele mnogobrojne članice BPW-a koje su na taj način dale svoj osobni doprinos ovom sve uspješnijem brandu. Sav iznos od prodaje torbica doniran je za projekt „Jedno dijete jedna slikovnica“ koje provodi Kristina Bulešić.

 

 

%d blogeri kao ovaj: