Novosti

Patrizia Milani i Concrete torbe u humanitarnoj akciji

Premium Image je podržao promociju torbi Concrete na izboru za Miss Hrvatske te humanitarnu akciju u sklopu izbora. Kako oplemeniti društvo, različite skupine na svom poslovnom putu, odvojiti dio dragocjenog vremena te ga pokloniti zajednici za bolje i sretnije okruženje svakako zna poduzetnica iz Pule Patrizia Milani.

Dana 11. lipnja u hotelu Omorika u Crikvenici održao se humanitarni projekt “Ljepota sa razlogom” u sklopu izbora za Miss Hrvatske na kojem su najljepše Hrvatice nosile torbice Concrete.

„Ljepota sa svrhom“ moto je pod kojim nacionalni organizatori diljem svijeta čine čudesne stvari, pomažu potrebitima i podižu svijest o pomaganju. Organizacijski tim izbora za Miss Hrvatske svoje napore je usmjerio prema doista plemenitom cilju – skupiti sredstva za proširenje materinskog odjela u „Kući ljubavi“ koju je osnovao Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Iste se večeri u hotelu Omorika održala humanitarna večer s aukcijom vrijednih predmeta koje su natjecateljice darovale u tu svrhu. U petak 12. lipnja uslijedilo je veliko finale izbora Miss Hrvatske, a djevojku koja je ove godine ponijela titulu najljepše Hrvatice očekuju bogate nagrade među kojima se nalaze i torbice Concrete, Patrizije Milani.

%d blogeri kao ovaj: