Novosti

Otvorena izložba Damira Zuruba u BIZkoshnici

U BIZkoshnici na Britanskom trgu u Zagrebu otvorena izložba fotografija “Plavi svijet” i “Tajne podzemlja” autora Damira Zuruba, svjetskog prvaka podvodne fotografije pod pokroviteljstvom grada Zagreba.

Na otvorenju se okupilo stotinjak posjetitelja, prijatelja, ronica, članova kluba Roniti se mora koje su došli pogledati osamdeset izloženih fotografija. Izložbu su otvorili Damir Zurub, autor, Mirela Marović Omerzu osnivačica BIZkoshnice te Hrvoje Prćić, glavni urednik National Geographic Hrvatska.

16

Damir Zurub drugi puta puta izlaže svoje fotografije, ovogodišnju izložbu odlučio je izložiti u novootvorenom prostoru BIZkoshnica Coworking na Britanskom trgu u Zagrebu koji se za tu prigodu pretvorio u galerijski prostor. BIZkoshnica Coworking je mjesto gdje možete raditi, održavati sastanke, organizirati razne događaje za vas ili vašu tvrtku. Ideja da se organizira izložba u BIZkoshnica prostoru je nastala iz potrebe za zanimljivim i novim prostorom u centru grada Zagreba gdje mladi umjetnici mogu izložiti svoje radove.

„Izrazito sam zadovoljna kako se prostor svakim danom mijenja i obogaćuje doprinosom članova i ljudi koji borave u njemu. Večeras smo vidjeli da savršeno funkcionira kao izložbeni prostor i osjećala se prava atmosfera „košnice“.“ – kaže Mirela Marović Omerzu, osnivačica BIZkoshnice

Izložba će biti otvorena u BIZkoshnici do 24. prosinca 2015. na kojoj možete pogledati fotografije nastale na putovanjima diljem svijeta koje je Damir napravio ove godine obilazeći podmorja Crvenog mora, Sjevernog mora, Papue, Banda otočja te sve ljepote Jadranskog mora.

_RSM8824ps

„Ako niste nikada ronili, a jednog dana vam se ukaže prilika, pokušajte. Jer kada zaronite u plavetne dubine, negdje u dubini srca vi ćete se zaraziti. Za mene je to poput novog života kojega sam još u ovome dobio priliku živjeti“. – rekao je na otvorenju Damir Zurub

Izložba je prodajnog karaktera i kupnjom fotografija podržavate rad i aktivnosti ronilačkog kluba Roniti se mora te buduće izložbe mladih umjetnika u BIZkoshnici.

%d blogeri kao ovaj: