Novosti

Izložba podvodnih fotografija

Izložba fotografija “Plavi svijet” i “Tajne podzemlja” autora Damira Zuruba, svjetskog prvaka podvodne fotografije biti će otvorena u srijedu 25. studenog 2015. u 19:30h u BIZkoshnici, Ilica 71, Zagreb

Damir Zurub drugi puta puta izlaže svoje fotografije, ovogodišnju izložbu odlučio je izložiti u novootvorenom prostoru BIZkoshnica Coworking na Britanskom trgu u Zagrebu koji se za tu prigodu pretvara u galerijski prostor. Izložba će biti otvorena do 24. prosinca 2015.BIZgalerija_fb_header

Na izložbi možete pogledati fotografije nastale na putovanjima diljem svijeta koje je Damir napravio ove godine obilazeći podmorja Crvenog mora, Sjevernog mora, Papue, Banda otočja te sve ljepote Jadranskog mora.

Izložba je prodajnog karaktera i kupnjom fotografija podržavate rad i aktivnosti ronilačkog kluba Roniti se mora te buduće izložbe mladih umjetnika u BIZkoshnici.

Damir Zurub instruktor je ronjenja i podvodne fotografije, podvodni snimatelj i fotograf, speleoronioc,  član i kapetan reprezentacije Hrvatske u podvodnoj fotografiji.

Ove godine osvojio je titulu svjetskog prvaka podvodne fotografije na natjecanju u Nizozemskoj na 15. CMAS Svjetskom prvenstvu u podvodnoj fotografiji.

Osvajač je zlatne plakete Libanonskog ronilačkog saveza za uspjehe na svjetskom kupu u podvodnoj fotografiji u Libanonu 2012; brončane medalje za reprezentaciju Hrvatske u podvodnoj fotografiji u Portugalu 2014. Na raznim internacionalnim festivalima, te domaćim i internacionalnim natjecanjima u podvodnoj fotografiji osvojio je ukupno 86 medalja i razna odličja, te druge nagrade.gotova pozivnica

Uz prigodan domjenak, ugodno druženje u BIZkoshnici pozivamo Vas da pogledate izložbu “Plavi svijet” i “Tajne podzemlja” Damira Zuruba.

%d blogeri kao ovaj: