Novosti

Najbolja ljetna događanja i ove vas godine čekaju u Kašteliru

I ove godine posjetitelji će moći uživati u izvrsnom ljetnom programu i brojnim atraktivnim događanjima “Hello summer in Kaštelir-Labinci” koja kreću u prvom tjednu srpnja. Da ovo ljeto bude nezaboravno svojim se idejama pobrinula Turistička zajednica Općine Kaštelir-Labinci, pa će vas svakog četvrtka u parku iza crkve u Kašteliru oduševiti nešto novo i drugačije.

Startamo već 06. srpnja i pozivamo vas na predivnu večer romantike “Under the stars” – dođite, opustite se i u čarobnoj atmosferi pod otvorenim nebom uživajte u nastupu Klape Intriga i njihovim sjajnim izvedbama. Nismo zaboravili na one najmlađe, pa već 13. srpnja slijedi “Kids night” uz predstavu “Svijet zabave” u odličnoj izvedbi Teatra Naranča.

Prošle godine naše je novo događanje “Craft party” dobilo sve najljepše epitete, pa će vas zasigurno razveseliti da će ga biti i ovog ljeta, u još boljem izdanju. Prvi “Craft party” za vas organiziramo u četvrtak 20. srpnja kad ćete imati priliku probati craft pića domaćih proizvođača, dok će se za izvrsnu atmosferu pobrinuti DJ DeJvid. A vrhunska fešta slijedi već za tjedan dana, 27. srpnja, kad je na redu novo izdanje Gramperijade, zabavnog događanja posvećenog krumpiru, odnosno gramperu, kako ga jedini nazivaju stanovnici kaštelirskog kraja. Tom prilikom cijeli dan se mogu kušati jedinstvena i maštovita jela od krumpira, što ovu namirnicu prikazuje u novom svjetlu, dok se istodobno nastoji predstaviti što više lokalnih uzgajivača. Gramper, naravno, zaslužuje i posebnu dimenziju veselja, pa će ovaj dan svojim nastupom začiniti Gustafi, što znači da ćete se ludo provesti i neumorno plesati.

Sljedećeg četvrtka, 03. kolovoza, vraćamo se ponovno u nježnije, romantične vode i još jednu “Under the stars” večer, kad će nastupiti Medea i Tedi Grubica. Slijedi drugi ovoljetni “Craft party” 10. kolovoza, ponovno uz nenadmašnog DJ DeJvida, dok je četvrtak 17. kolovoza iznova rezerviran za najmlađe. Ovog puta djeca će se odlično zabaviti uz mađioničarsku predstavu HeART of Illusion, magic show by Aryan, punu trikova i šarenih rekvizita. Od ovogodišnjeg ljetnog programa “Hello summer in Kaštelir-Labinci” oprostit ćemo se 24. kolovoza uz treću i posljednju večer “Under the stars”, kad će vas putem romantike ponovno povesti Medea i Tedi Grubica.

No to nije sve, jer tijekom srpnja i kolovoza bit će poseban i svaki petak u Kašteliru! Slijedi nam još jedno izdanje svima omiljenog Together in Friday tastinga, ovog puta u novoj, izmijenjenoj varijanti. Friday tasting po novom će se održavati ispred kaštelirske “Butige”, nove trgovine koju slobodno možemo nazvati carstvom prirodnih proizvoda iz lokalnih OPG-ova, petkom od 19 do 21 sat. Svaki put predstavit će se po jedan OPG čije ćete proizvode moći degustirati po promotivnim cijenama, pa vas pozivamo da dođete kušati vina, rakije, maslinova ulja i craft piva, uz domaće nareske i svježe pečeni kruh te da uz ove autohtone delicije otkrijete najbolje okuse kaštelirskog kraja.

06.07.2023.- Under the stars – Klapa Intriga

13.07. 2023. – Kids night – Teatar Naranča – predstava Svijet zabave

20.07.2023. – Craft party – DeJviD Dj

27.07.2023. – Gramperijada – GUSTAFI

03.08.2023. – Under the stars- Medea i Tedi Grubica

10.08.2023. -Craft party DeJviD Dj

17.08.2023.- Kids night HeART of Illusion,magic show by Aryan – mađioničarska predstava za djecu

24.08.2023. -Under the stars -Medea i Tedi Grubica

Foto: Sebastijan Skoko

%d blogeri kao ovaj: