Novosti

Humanitarna akcija “Svi za Nina”

Pokrenuta je humanitarna akcija Svi za Nina u svrhu liječenja, oporavka i općenitog poboljšanja kvalitete života Nina Beletića iz Istre. Naša agencija se pridružila i dala podršku u promotivnim aktivnostima akcije.

Nino ima 31 godinu i bori se s teškom bolešću. Nakon prvotnog grčenja mišića ruku prije tri godine i obilnih pretraga (Pula, Rijeka, Zagreb, inozemstvo) dijagnosticirana mu je amiotrofična lateralna skleroza. Skraćeno, ALS ili Lou Gehrigova bolest pripada grupi neuroloških bolesti, a zahvaća gornje i donje motorne neurone. Riječ je o rijetkoj bolesti koja ima brz progresivan tijek i zahtijeva eksperimentalno liječenje, a sam je tretman izrazito skup.

Humanitarnu su akciju Svi za Nina inicirali Ninovi prijatelji i njegovi najbliži. Cilj nam je prikupiti što više sredstava i na taj način olakšati Ninovu svakodnevnicu te općenito poboljšati kvalitetu života. Uz odgovarajući tretman potreban je i neprestani nadzor. Trenutno o Ninu brinu najbliži, a posebno mu je otežano kretanje, govor te bilo kakav rad ekstremitetima.

Humanitarna akcija Svi za Nina trajat će 3 mjeseca u razdoblju od 10.04.2018. do 10.07.2018. te će se u sklopu spomenute akcije organizirati niz aktivnosti. Pozivamo vas na prvi događaj u subotu 21.04.2018. u  Sportskoj dvorani Novigrad.

raspored

 Donacije možete izvršiti na:

IBAN HR6923800063120043498

IKB UMAG d.d.

Primatelj: Ksenija Radujko – humanitarni račun akcije Svi za Nina

Opis plaćanja: Donacija

%d blogeri kao ovaj: