Novosti

Vinistra u Poreču na Peškeri

Događanja se pomalo vraćaju u život, pa smo prošli vikend proveli u Poreču, na 27. po redu čuvenoj Vinistri. Na fantastičnoj, bajkovitoj lokaciji u uvali Peškera, koja je prvi put ove godine postala središnje mjesto Vinistre, okupilo se 60 vinara koji su izložili vina najbolje kvaliete koje Istra nudi. Odaziv je bio fenomenalan, posjetitelji zadovoljni, a event je ispunio sva očekivanja, kako izlagača, tako i organizatora i svih vinoljubaca koji su u uživali u top kvaliteti istarskih vina.

Odlaskom na Vinistru spojili smo ugodno s korisnim, zabavu i posao, pa smo na izložbenim punktovima posjetili i naše drage, vjerne klijente – Franc Arman vina, Vinare Novigrad – Pervino i Vina Vižinade.

Sve se odvijalo tijekom dana, a sjajna atmosfera, unatoč velikim vrućinama, dokaz je da je nova lokacija pun pogodak te da je riječ o događanju koje je kroz godine steklo zavidnu reputaciju. Ipak, kako smatraju izlagači i posjetitelji, bilo bi korisno razmotriti mogućnost da se ubuduće Vinistra pomakne u večernje sate, što bi svima bilo mnogo ugodnije, s obzirom na visoke temperature u ovo doba godine.

“Priredba je protekla iznad svih očekivanja. Lokacija uz more s pogledom na porečki stari grad pokazala se kao pun pogodak, a iznenadilo nas je i veliko zanimanje posjetitelja. U ime organizatora želim zahvaliti publici i izlagačima, partnerima i sponzorima te organizacijskom timu na doprinosu u realizaciji još jedne uspješne Vinistre u ovim zahtjevnim uvjetima”, izjavio je Nikola Benvenuti, predsjednik Vinistre, udruge vinara i vinogradara Istre.

U potpunosti se slažemo da je ova Vinistra bila više nego uspješna, i veselimo se svim onim koje nas čekaju u budućim godinama, kao i daljnjoj suradnji s našim klijentima vinarima koji su svojim proizvodima dali makismalan doprinos kvaliteti ovog sjajnog događanja.

%d blogeri kao ovaj: