Novosti

Poduzetnice organizirane u PRO@MOTION!

ČETIRI TVRTKE ZAJEDNIČKI NASTUPAJU NA TRŽIŠTU. Kako se organizirati i udružiti snage znaju poduzetnice koje su se okupile u mini klasteru Proemotion, početkom ove godine u Istri.

Proemotion okuplja četiri tvrtke (05vizija.net iz Pule, Premium Image iz Zagreba, SIMBOL design & promotion iz Novigrada i Express Agencija iz Pule) u timu radi zajedničkog nastupa na tržištu, stručnjake iz područja marketinga, izrade web aplikacija, grafičkog dizajna, PR – odnosa s javnošću te raznovrsnih tiskarskih usluga. Svaki član Proemotiona stručnjak je na svom području čime tim osigurava maksimalnu kvalitetu proizvoda i usluga.

Proemotion pruža usluge koje pokrivaju spektar komunikacijskih i marketinških disciplina, jer se danas imidž i reputacija tvrtke grade kroz razne oblike njezina djelovanja – od pristupa tvrtke svakodnevnom poslovanju i komunikaciji s korisnicima, preko njenog nastupa na tržištu, do odnosa tvrtke prema zaposlenicima, zajednici i društvu u cjelini.

Okupljene poduzetnice žele pomagati u postavljanju komunikacijskih strategija i planova, od kreiranja komunikacijskih i marketinških kampanja do osmišljavanja njihova nastupa u javnosti. Vjeruju kako isključivo međusobnom suradnjom mogu tržištu ponuditi nekoliko novosti – dostupnost cjelovitog proizvoda visoke kvalitete na jednom mjestu, smanjenje ukupnih troškova za klijente pregovaranjem samo s jednom tvrtkom te brojne usluge promocije vrhunske kvalitete.

Više o radu Proemotiona i ponuđenim paketima usluga možete saznati na www.proemotiongroup.com te na društvenim mrežama Facebook/Proemotion i Twitter/ Proemotiongroup.

%d blogeri kao ovaj: