Novosti

Parkfest Novigrad napunio dva parka i dvije pozornice s puno dobrih vibracija

Premium Image pridružio se sjajnom festivalu te smo podržali ovaj jedinstveni događaj u pruženoj usluzi odnosa s javnošću, promociji i kontaktu s medijima te promociji na društvenim mrežama.


Parkovi grada Novigrada u subotu 30. lipnja postali su jedinstvena pozornica. Po mnogočemu poseban glazbeni festival, Parkfest Novigrad Cittanova, svoje brojne posjetitelje je po trinaeasti put oduševio na dvije lokacije.

U Parku G. Rusgnacha nastupili su dečki iz Novigrada Filip Pauletić i Toni Bassanese, te Zdenka Kovačiček uz pratnju Greenhouse Blues Banda. Legendarna hrvatska pjevačica, zahvaljujući velikom broju ostvarenih nastupa na stranim pozornicama i jazz festivalima širom Europe, stekla je i zapažen međunarodni ugled. S Greenhouse Blues Bandom, jednim od najzaposlenijih i najzanimljivijih klupskih bendova u Hrvatskoj, nastupa još od 2016. godine. Zagrijali su i rasplesali Novigrad kombinacijom swing, jazz i funky repertoara.

U Parku Novigradske biskupije nastupili su bend Bomba Klavec iz Trsta i legendarne Sarajlije, Zabranjeno pušenje, čiji je nastup bio poslastica svih ljubitelja najpopularnije punk-rock grupe. Mnoge njihove pjesme vraćaju u mladost, no dan danas nisu izgubile svoju čar. Za kraj večeri, pulsko-zagrebački bend Radio Aktiv zabavio je one najizdržljivije do jutarnjih sati.

U staroj jezgri Novigrada, samo nekoliko metara od mora u predivnom parku publika je mogla uživati osim u dobroj svirci i u ponudi pića i hrane čijom se kupnjom dio sredstava donirao za humanitarnu akciju „Svi za Nina”. Riječ je o akciji koja traje već neko vrijeme i kojom se prikuplja novac za pomoć 31-godišnjem mladiću Ninu Beletiću iz Novigrada. On se bori s teškom bolešću – amiotrofičnom lateralnom sklerozom. Kako bi Ninu poboljšali kvalitetu života i pomogli mu u borbi s bolešću, njegovi su prijatelji i najmiliji pokrenuli ovu humanitarnu akciju.

Parkfest Novigrad, open air festival odvija se na javnim prostorima, tj. u parkovima grada Novigrada sa ciljem da okupi kreativne stvaraoce, glazbenike i umjetnike te ojača kulturnu scenu Novigrada.

Ulaz je za sve posjetitelje bio besplatan, a organizatori Parkfest Novigrad Cittanova su udruga „Mokar prst”, grad Novigrad- Cittanova i TZG  Novigrada -Cittanova.

Galerija fotografija

%d blogeri kao ovaj: