Novosti

“GOODBYE 2018” ispred Sportske dvorane u Novigradu!

Gdje ćete se vi zabavljati i ispraćati staru godinu dok se drugi tek pripremaju za feštu?

Neka to bude 31. prosinca u Novigradu, gdje nakon uspješne prošlogodišnje proslave za vas pripremamo novu, još bolju i još luđu! Obilje dobre glazbe, pića i hrane čekat će na vas ispred Sportske dvorane u Novigradu gdje ćete moći što god poželite – zaplesati i zapjevati uz razne domaće bendove, družiti se s obitelji, prijateljima, posjetiteljima i sugrađanima, te po prigodnim cijenama guštati u kuhanom vinu, kobasicama, gljivarskom kotliću, maneštri i čobancu.

Zabavni program starta od dvanaest sati, a ispraćaj stare 2018. godine obilježiti ćemo odbrojavanjem u 17 sati. Tada smo pripremili i nešto posebno što će zauvijek ostati zabilježeno – želja nam je snimiti milenijsku fotografiju na platou ispred dvorane, sa svim posjetiteljima koji će na glavi nositi novogodišnje plave kapice. One će se prodavati na štandu za prikupljanje donacija za vatrogasnu opremu DVD Novigrad. Organizirali smo i lutriju, pa u pauzi između dobrog obroka i zabave okušajte sreću. Moći ćete osvojiti doista sjajne nagrade, a kako pazimo na to da naša priča ima i humanitarni karakter, vjerujemo da će vas dodatno motivirati to što ćemo prihodom od lutrije, odnosno kupnjom novogodišnjih plavih kapica, pomoći našim hrabrim vatrogascima te omogućiti Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Novigrad da kupi novu vatrogasnu opremu.

Program:

od 12 sati – ZABAVA ZA KLINCE
plesne skupine, folklor, mažoretkinje
DJ Tommy RI
14 sati – ZABAVA UZ BENDOVE
Tu i tamo band
Funbox Band
No problem band
Cittanova rock ensemble
The Screaming Wheels
Kosirići
u 17 sati -ISPRAĆAJ stare godine i MILENIJSKA fotografija

Pozivamo vas da se pridružite proslavi te ispratite staru 2018. godinu u pozitivnom ozračju s dobrim željama za nadolazeću novu 2019 godinu. Sve novosti pratite na Facebook događaju “Goodbye 2018” na službenim Facebook stranicama Sportske dvorane Novigrad.

Organizatori i pokrovitelji: Sportska dvorana Novigrad, DVD Novigrad, Udruga Zdravi Novigrad, MK Pirates, Udruga za stare i mlade Dajla-Novigrad, Sindikat umirovljenika Hrvatske, Premium Image, Grad Novigrad-Cittanova, TZG Novigrad-Cittanova

%d blogeri kao ovaj: