Predstavljanje Together in FREE FRIDAY TASTING započeli smo jučer u tek otvorenom Natura Camp KARLI – Robinzon smještaj gdje smo ugostili brojne predstavnike medija kako bi smo predstavili ovu specifičnu ponudu, koja najbolje dočarava kaštelirski kraj i njegovu ponudu.
U organizaciji agencije Premium Image, tridesetak novinara iz Hrvatske posjetilo je Kaštelir-Labince gdje su imali priliku kušati proizvode koji se nude na ovom području. Uz brojne predstavnike medija predstavljanju su se odazvali u Tulio Demetlika, zamjenik župana Istarske županije te Cristina Vojić Krajcar iz Turističke zajednice Istarske županije.
Fotografije: Sebastijan Skoko
Link na članak 24 sata: U Kaštelir Labincima se nude čudesa: Skuhajte si pljukance i kušajte fino istarsko bučino ulje, novinarka Jasmina Sarić Čedić
Tijekom Together In FREE FRIDAY TASTINGA, svakoga petka do kraja kolovoza, mogu se posjetiti sljedeće lokacije:
OPG Irvin Kocijančić – besplatna degustacija bučinog ulja / 15 – 20 h
OPG Edi Brčić – besplatna degustacija vina i ulja / 17 – 21 h
Cossetto vina -besplatna degustacija tri vrste vina / 15 – 20 h
Vina Radoš – besplatna degustacija četiri vrste vina / 11 – 19 h
Istarska Kapljica – besplatna degustacija tri vrste rakije / 11 – 19 h
OPG Čehić – besplatna degustacija gina, rakija, vina, maslinovog ulja i meda / 11 – 19 h
Oliveri extra virgin olive oil – besplatna degustacija pet vrsta maslinovog ulja / 11 – 19 h
Castellana Craft Beer -degustacija dvije vrste piva (boca 0,33 lit), uz Antipasto del giorno – po promotivnoj cijeni od 100 kuna po osobi / 11-14 h i 18-23 h
OPG Lucija Venier – radionica domaće tjestenine – u ovoj ponudi posjetitelji sami izrađuju paštu koju potom skuhaju i jedu, a uz su u ponudi pića iz proizvodnje OPG-a; promotivna cijena je 100 kuna po osobi / 11 h, 15 h i 17:30 h –
OPG Igor Kocijančić – besplatna degustacija ulja i vina – za posjet ovome OPG-u potrebna je prethodna najava
ŽARDIN Traditional Restaurant – meni po promotivnoj cijeni od 150 kuna po osobi uključuje hladni pjat (istarski pršut, ovčji sir, salamini tartufi i kobasica), fuže mare-monti ( gamberi i divlje šparoge), domaću krostatu s kremom od limuna, 0,25 l vina i 0,25 l mineralne vode / 11 – 19 h